Banner
Banner
Banner
123
Banner

SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Shogun Restaurant Bucuresti Sector 6

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari.

Restaurantul nostru organizeaza nunti, botezuri, petreceri firma, onomastica, mese festive, rupere turta si taiere mot, zile de nastere copii si adulti sau parastase. Intr-un cuvant daca ai un eveniment si nu stii unde sa organizezi petrecerea, Restaurant Shogun Drumul Tabrei este locul ideal.

Restaurant Botez Bucuresti Sector 6 PDF Imprimare Email
restaurant shogun bucuresti | Sâmbătă, 09 Iulie 2011 12:19

Ce poate fii mai frumos decăt botezul propriului copil! Pentru acest eveniment este necesara si petrecere dupa botez de vis! Stiut faptul ca la Botez nu se invita lume ca la nunta, putine restaurante accepta petreceri de botez. Shogun Restaurant Botez Bucuresti Sector 6 va sta la dispoziţie cu plăcere pentru organizarea acestui eveniment chiar cu sfaturi utile pentru acesta ocazie (vezi aici pasii de urmat pentru botez) . Cu un meniu la alegere stabilit împreuna cu dvs. puteţi avea exact costul final al petrecerii.
Foarte important este faptul ca la 500 de metrii este o biserica foarte frumoasa vis-a-vis de parcul Moghioros unde se pot face poze pentru acest eveniment.
Deci ai la un loc restaurant pentru botez, biserica si parc pentru poze! 

Ultima actualizare în Duminică, 04 Septembrie 2011 18:32
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?