Banner
Banner
Banner
123
Banner

SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Shogun Restaurant Bucuresti Sector 6

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari.

Restaurantul nostru organizeaza nunti, botezuri, petreceri firma, onomastica, mese festive, rupere turta si taiere mot, zile de nastere copii si adulti sau parastase. Intr-un cuvant daca ai un eveniment si nu stii unde sa organizezi petrecerea, Restaurant Shogun Drumul Tabrei este locul ideal.

Restaurant zile de Nastere PDF Imprimare Email
restaurant shogun bucuresti | Duminică, 10 Iulie 2011 09:38

Ziua de nastere este un eveniment la care vrei sa petreci si sa nu ai grija de nimic, poate doar sa vina toti cei care i-ai invitat. Nici nu stii cat este de comod, alegi meniul cu seful de sala si restul este doar petrecere la greu iar daca te gandesti ca este scump o sa fii surprins ca este chiar ieftin, avand in vedere daca ziua de nastere o orgnizezi acasa ajungi sa cheltui aproximativ la fel plus stresul ca nu cumva ceva sa lipsesca sau sa nu deranjezi vecinii.

Avem oferte petru orice buzunar si iti garantam ca o sa fi multumit iar la final o sa-ti spui ca "la anul tot la Restaurant Shogun o sa organizez ziua de nastere."

La multi ani!

Ultima actualizare în Joi, 25 August 2011 09:26
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?