Banner
Banner
Banner
123
Banner

SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Shogun Restaurant Bucuresti Sector 6

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari.

Restaurantul nostru organizeaza nunti, botezuri, petreceri firma, onomastica, mese festive, rupere turta si taiere mot, zile de nastere copii si adulti sau parastase. Intr-un cuvant daca ai un eveniment si nu stii unde sa organizezi petrecerea, Restaurant Shogun Drumul Tabrei este locul ideal.

Restaurant zile de Nastere Copii PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 10
Cel mai slabCel mai bun 
restaurant shogun bucuresti | Sâmbătă, 09 Iulie 2011 09:59

Copilul tau merita o petrecere ca in basme! Restaurant Shogun Bucuresti organizeza zile de nastere pentru copii de toate varstele avand la dispozitie atat restaurant acoperit cat si tersa. Cei mici se pot juca in voie departe de strada si intr-o ambienta special creata pentru ei.

Poti sa aduci baloane, confeti, clovni si alte lucruri care crezi o sa le faca placere.

Fiind un restaurant in toata regula si parinti copiilor pot savura o bautura aleasa sau un cocktail creat de barmanii nostri!

Organizarea la restaurant a zilei de nastre pentru copii este solutia ideala pentru a scapa de dezastrul lasat in urma unor astfel de evenimente in casa ta!

logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?