Banner
Banner
Banner
123
Banner

SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Shogun Restaurant Bucuresti Sector 6

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari.

Restaurantul nostru organizeaza nunti, botezuri, petreceri firma, onomastica, mese festive, rupere turta si taiere mot, zile de nastere copii si adulti sau parastase. Intr-un cuvant daca ai un eveniment si nu stii unde sa organizezi petrecerea, Restaurant Shogun Drumul Tabrei este locul ideal.

Restaurant Cununie Civila PDF Imprimare Email
restaurant shogun bucuresti | Marţi, 19 Iulie 2011 07:51

Dupa ce ai spus DA in fata ofiterului starii civile se deschide sampania si se servesc piscoturi dar petrecerea cea mare poti sa o organizezi la Restaurant Shogun din Bucuresti unde te asteapta o atmosfera placuta si un meniu flexibil la alegere.

Petrece impreuna cu prieteni si rudele apropiate acest eveniment la restauranul nostru si iti vei aduce aminte cu placere de aceste momente.

Ultima actualizare în Duminică, 31 Iulie 2011 05:30
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?