Banner
Banner
Banner
123
Banner

SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Shogun Restaurant Bucuresti Sector 6

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari.

Restaurantul nostru organizeaza nunti, botezuri, petreceri firma, onomastica, mese festive, rupere turta si taiere mot, zile de nastere copii si adulti sau parastase. Intr-un cuvant daca ai un eveniment si nu stii unde sa organizezi petrecerea, Restaurant Shogun Drumul Tabrei este locul ideal.

Restaurant Nunta Intima PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 118
Cel mai slabCel mai bun 
restaurant shogun bucuresti | Miercuri, 24 August 2011 11:28

Am auzit de multe ori in ultima vreme ca cei care se casatoresc doresc sa faca o nunta mica, intima doar cu cei foarte apropiati fara sa mai adune un intreg alai! In cazul restaurantului nostru se poate organiza o nunta intima cu un numar restrans de persoane astfel poti sa te bucuri cu adevarat de acest moment unic! Cu un meniu de nunta variat Shogun Restaurant Nunta Bucuresti Sector 6 va astepta sa stabilim impreuna data, ora si meniul dorit!

Ultima actualizare în Miercuri, 24 August 2011 11:41
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?