SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.







Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Reteta Tiramisu Original PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
restaurant shogun bucuresti | Vineri, 13 Mai 2016 10:40

Ingrediente:

- 6 gălbenușuri de ou

- 3/4 cană de zahăr alb

- lapte 2/3 cana

- 1 1/4 cupe smântână groasa

- extract de vanilie 1/2 linguriță

- 500 grame brânză mascarpone

- 1/4 cană preparată cafea tare la temperatura camerei

- 2 linguri de rom

- 2 pachete de piscoturi

Într-o cratiță medie, amestecati împreună gălbenușuri de ou și zahăr până la omogenizare.

Amestecati cu lapte și se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul se fierbe.

Se fierbe ușor timp de 1 minut, se îndepărtează de pe foc și se lasă să se răcească ușor.

Se acoperă bine și se răcește în frigider 1 oră.

Într-un bol mediu, se bate crema cu vanilie pana cand se formeaza varfuri rigide. Amestecati mascarpone în amestecul de gălbenuș până la omogenizare.

Într-un castron mic, combinati cafea și rom. Piscoturile se stropesc cu acest amestec.

Puneti jumătate din amestecul de mascarpone peste piscoturi, apoi peste puneti frișcă.

Formati straturi repetate iar la final puneti cacao.

Se acopera si bagati la frigider 4 până la 6 ore.

 

 

 

logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?