SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.







Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Reteta Culinara Ciorba de Burta PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 8
Cel mai slabCel mai bun 
restaurant shogun bucuresti | Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 08:15

Alegeti cu grija ingredientele pentru a avea o mancare gustoasa, gatiti cu suflet si pasiune nu gatiti o mancare cand nu aveti chef!

Ingrediente necesare pentru Ciorba de Burta :

- 1000 g burta de vita prefiarta
- 2 morcov
- 1 ceapa
- 3 galbenusuri
- 500 g smantana
- sare
- 3 linguri de otet
- piper
- verdeata(leustean sau patrunjel)
- 4-5 catei de usturoi


Cum se prepara Ciorba de Burta:

Punem cele 1000 gr. de  burta la fiert intr-o oala de 6-7 litri, se ia spuma periodic pentru a fierbe cat mai bine, se tine la fiert pana furculita intra usor in burta.

Apoi se  scoate burta si cu zeama ramasa se pune ceapa si usturoiul taiate marunt si morcovul dat la razatoarea marunta.

Lasati sa fiarba legumele la flacara mica si tiati burta in felii subtiri.

Cand legumele au fiert puneti din nou burta si o lasati sa mai fiarba inca aproximativ 10 minute, puneti  sare dupa gust apoi opriti  focul.

Dupa 5 minute trebuie dreasa cu umatoarea reteta: frecati bine galbenusurile, se adauga smantana si otetul omogenizand foarte bine.

Se ia putin cate putin din ciorba si se adauga peste smantana amestecand bine. Cand aceasta compozitie se incalzeste bine se adauga peste ciorba.

Puneti verdeata leustean sau patrunjel si nitel piper.

POFTA BUNA!

Ultima actualizare în Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 08:31
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?