Banner
Banner
Banner
123
Banner

SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Shogun Restaurant Bucuresti Sector 6

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari.

Restaurantul nostru organizeaza nunti, botezuri, petreceri firma, onomastica, mese festive, rupere turta si taiere mot, zile de nastere copii si adulti sau parastase. Intr-un cuvant daca ai un eveniment si nu stii unde sa organizezi petrecerea, Restaurant Shogun Drumul Tabrei este locul ideal.

Shogun Restaurant Nunti si Petrecerea Burlacilor PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 12
Cel mai slabCel mai bun 
restaurant shogun bucuresti | Sâmbătă, 09 Iulie 2011 11:58

 

Ok, ai stabilit ca este vremea sa te casatoresti! Mergi la părinţi, plansetele de rigoare si apoi stabilesti data, urmeaza naşii, domnişoare de onoare...Apoi ajungem la locatie, adica unde putem sa facem petrecerea dupa sfatul popular sau petrecerea burlacilor!? Foarte simplu! Hai sa faci totul intr-un loc, atat petrecerile ce preced nunta dar si nunta in sine. Toate astea intr-o locatie speciala, cu multa verdeata, acces usor cu masina, terasa mare, dar si doua spatii inchise foarte generoase! Nu ai visat sa te casatoresti ca in filme,

aici se poate aduce preotul afara pe terasa si ceremonia sa fie exact ca in filme! Meniul de nunta sa fie international sau specific romanesc!? Ambele variante sunt valabile la Restaurant Shogun la preturi foarte bune si total la alegre, adica poti chiar combina cele doua tipuri de meniuri!

 

Acum stii unde poti sa organizezi nunta din povesti.
Pentru organizare nunti si petrecerea burlacilor sunati la 0722.232.877

 

 

Ultima actualizare în Vineri, 22 Iulie 2011 12:54
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?