SHOGUN CONCURS

Castiga o cina romantica, Sign in.







Unde mananci?

Rezervare Masa Restaurant Online

Bookmark Restaurant Shogun

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Retete Culinare Restaurant Shogun Bucuresti
Reteta Tiramisu Original PDF Imprimare Email
restaurant shogun bucuresti | Vineri, 13 Mai 2016 10:40

Ingrediente:

- 6 gălbenușuri de ou

- 3/4 cană de zahăr alb

- lapte 2/3 cana

- 1 1/4 cupe smântână groasa

- extract de vanilie 1/2 linguriță

- 500 grame brânză mascarpone

- 1/4 cană preparată cafea tare la temperatura camerei

- 2 linguri de rom

- 2 pachete de piscoturi

Într-o cratiță medie, amestecati împreună gălbenușuri de ou și zahăr până la omogenizare.

Amestecati cu lapte și se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul se fierbe.

Se fierbe ușor timp de 1 minut, se îndepărtează de pe foc și se lasă să se răcească ușor.

Se acoperă bine și se răcește în frigider 1 oră.

Într-un bol mediu, se bate crema cu vanilie pana cand se formeaza varfuri rigide. Amestecati mascarpone în amestecul de gălbenuș până la omogenizare.

Într-un castron mic, combinati cafea și rom. Piscoturile se stropesc cu acest amestec.

Puneti jumătate din amestecul de mascarpone peste piscoturi, apoi peste puneti frișcă.

Formati straturi repetate iar la final puneti cacao.

Se acopera si bagati la frigider 4 până la 6 ore.

 

 

 

 
Reteta Culinara Ciorba de Burta PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 8
Cel mai slabCel mai bun 
restaurant shogun bucuresti | Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 08:15

Alegeti cu grija ingredientele pentru a avea o mancare gustoasa, gatiti cu suflet si pasiune nu gatiti o mancare cand nu aveti chef!

Ingrediente necesare pentru Ciorba de Burta :

- 1000 g burta de vita prefiarta
- 2 morcov
- 1 ceapa
- 3 galbenusuri
- 500 g smantana
- sare
- 3 linguri de otet
- piper
- verdeata(leustean sau patrunjel)
- 4-5 catei de usturoi


Cum se prepara Ciorba de Burta:

Punem cele 1000 gr. de  burta la fiert intr-o oala de 6-7 litri, se ia spuma periodic pentru a fierbe cat mai bine, se tine la fiert pana furculita intra usor in burta.

Apoi se  scoate burta si cu zeama ramasa se pune ceapa si usturoiul taiate marunt si morcovul dat la razatoarea marunta.

Lasati sa fiarba legumele la flacara mica si tiati burta in felii subtiri.

Cand legumele au fiert puneti din nou burta si o lasati sa mai fiarba inca aproximativ 10 minute, puneti  sare dupa gust apoi opriti  focul.

Dupa 5 minute trebuie dreasa cu umatoarea reteta: frecati bine galbenusurile, se adauga smantana si otetul omogenizand foarte bine.

Se ia putin cate putin din ciorba si se adauga peste smantana amestecand bine. Cand aceasta compozitie se incalzeste bine se adauga peste ciorba.

Puneti verdeata leustean sau patrunjel si nitel piper.

POFTA BUNA!

Ultima actualizare în Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 08:31
 
logo footer    All Rights Reserved
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. ?